Angeli

Misel Angelov – LJUBEZEN SEBI

Posnetek je iz CD napotki 2011, november 2010

Misel Angelov – LJUBEZEN

Posnetek je iz CD napotki 2011, november 2010

. . .

Angeli so visoka duhovna bitja, glasniki Boga, so bitja Božje luči. So izvor čiste ljubezni, ki nikoli ne obsoja in vse vedno sprejema. So seli med Stvarnikom in ustvarjenimi. So vodniki, pomočniki in zaščitniki božjega stvarstva. Ustvarjeni so kot popolna bitja, ki so sposobna sama opravljati naloge. So brez telesna bitja ljubezni, svetlobe in radosti, ki živijo zunaj časa in prostora, zato se svobodno gibajo skozi prostor in čas. Na zemljo prinašajo mir.

V naših življenjih so zato, da nam pomagajo in nam služijo za nas dobro. Osredotočajo se le na našo božanskost in ne na naše pomanjkljivosti. Angeli verjamejo v nas. Vidijo našo notranjo luč, poznajo naše darove in vedo, da imamo pomembno poslanstvo na Zemlji. Želijo nam pomagati pri vsem. Ljubezen, ki jo izkazujejo je čista in brezpogojna.

Angeli so nam vedno na voljo in so nam vedno pripravljeni pomagati, ne glede na to, kako pomembna se nam zdi naša prošnja. Zanje nobena stvar ni premajhna ali prevelika.

A ljudje imamo svobodno voljo in Angeli nam ne morejo pomagati, čeprav vedo kaj potrebujemo, v kolikor jih ne prosimo. Za to pa je potrebno zaupanje. A ko jih prosimo, se z veseljem lotijo dela za naše dobro. Ni pomembno kako prosimo, kakšne so besede, ampak da prosimo. A če se želimo z njimi povezati, moramo sprejeti resničnost njihovega obstoja.

Ko sprejmemo Angele v naše življenje nam je laže in ko jih prosimo za znamenja, kot znamenje prisotnosti, kot znamenje usmeritve, nam jih ves čas dajejo. Življenje z njimi je radost, veselje, varnost in mir. Življenje na angelskih krilih je nebeško lahko. A zavedati se moramo, da odnosa z njimi ne vzpostavimo z razumom ampak s srcem. Ni pomembno ali mi verjamemo vanje, oni vedno verjamejo v nas.

Njihova energija je zelo visoka. So brezspolni, a nekatere Angele in Nadangele čutimo bolj kot žensko energijo, druge bolj kot moško energijo. Nekateri nam pomagajo pri miru, drugi pri zdravju, tretji ljubezni,…. in takšna je njihova energija.

Angele pogosto povezujejo z religijo, zato jih najpogosteje srečujemo ravno v cerkvenih objektih, na najmočnejših energetskih točkah našega planeta, tam kjer se pogosto izvajajo duhovni obredi in pa seveda povsod tam, kjer je na Angele usmerjena velika pozornost.

Angeli pomagajo vsem, ne glede na njihovo religiozno ali duhovno pot, zato zaradi njih ni treba spreminjati svojih pogledov in običajev. Prisotni so pri vseh pomembnih dogodkih, tako rojstvu, osamosvojitvi, poroki, bolezni…

Angeli so prisotni ob vsaki živi obliki na Zemlji, kristalu, vsakem planetu, zvezdi. Obstajajo velikanski Angeli, zvezd, planetov, mogočne gorskih verig, morij…, kakor tudi najmanjših elementov na zemlji.

Zdaj je med nami več Angelov kot jih je bilo kadar koli prej, saj smo naš planet oropali in ga prepojili z negativno energijo. Potrebno je dvigniti lastno zavest, da bomo spoštovali Zemljo, rastline, živalske vrste, drug drugega ter sprejeli vrednote in resnice, ki nas bodo povezovale z bistvom stvarjenja.

Leave a Reply