Novice | Kaj je novega v Telos d.o.o.

September 05

Po dolgem čakanju je končno tukaj! Novost v prodajni paleti programa Draytek – serija Vigor 3300. Gre za multifunkcijske naprave, namenjene manjšim in srednje velikim podjetjem (SME – Small to Medium Enterpreise), ki z njihovo uporabo poskrbijo za optimalen spletni promet za celotno podjetje. Glavne lastnosti Vigorjev iz serije 3300 so: 200 VPN tunelov, EMS – Element Management System – centralizirano upravljanje omrežja, robusten požarni zid, Filtriranje vsebine/preprečevanje dostopa, Bandwidth management – upravljanje z pasovno širino, Dinamični DMZ, Load balancing – distribucija spletnega prometa s pomočjo 4 WAN portov, QoS, High Availability in modularni sistem za VoIP telefonijo z 2 x po štirimi FXS ali FXO porti. Serijo sestavljajo trije modeli: Vigor 3300 B plus kot osnovni model; Vigor 3300 in Vigor 3300V – model z podporo telefoniji VoIP.

Patton Smart Node 4552 je SOHO VoIP usmerjevalnik za ISDN BRI uporabnike, saj jim omogoča telefonijo preko interneta. Ponudnikom internetne telefonije (ITSP) in malim ter srednje velikim podjetjem (SME) dovoljuje učinkovito povezavo ISDN telefonov in ISDN PABXov (Private Automatic Branch eXchange) na internet in s tem opravljanje telefonskih klicev in pošiljanje faksimile sporočil preko interneta. Usmerjevalnik Smart Node vsebuje dva ISDN priključka, podpira SIP, MGCP, H.323 in T.38 protokole, 4 Ethernet 10/100 LAN priključke in en Ethernet 10/100 WAN priključek, ter podpira QoS funkcijonalnost. Končno lahko omogočite obstoječim ISDN aparatom in centralam upravljanje VoIP klicev.

Digi Connect ES – Extended Safety pomeni revolucijo v povezovanju in upravljanju naprav z serijskim portom (4, 8 ali 16), na Ethernet v bolnišničnih in drugih medicinskih okoljih, kjer so od optimalne povezave naprav z serijskim portom odvisna življenja. Popolna varnost za naprave priključene na Ethernet, je zagotovljena z pomočjo galvanske izolacije, ki preprečujejo električne šoke in s tem zagotavljajo njihovo popolno in neprekinjeno delovanje. DIGI Connect ES je prva naprava svoje vrste, ki deluje skladno z standardi IEC60601/EN60601.

MultiTech je predstavil povsem prenovljeno paleto zunanjih mobilnih GSM/GPRS/CDMA modemov. Poleg standardnih modelov z serijskim RS232 in USB priključkom, so po novem na voljo tudi modemi z ethernet konekorjem, ki omogočajo funkcijonalnosti usmerjevalnika, modemi z Bluetooth vmesnikom in modemi z vgrajenim GPS vmesnikom. Popolnoma nova pa je serija MultiModem EDGE, namenjena delovanju v območju tehnologije EDGE.

Nov predstavnik v paleti ViewCastovih streming kartic je Osprey 440. Kartica omogoča vzporedni zajem štirih video in avdio izvorov in tako predstavlja idealno izbiro za aplikacije, ki zahtevajo hkratni zajem in procesiranje večih izvorov. Zgrajena je na 64 bitni PCI-X arhitekturi in s tem omogoča večje hitrosti in propustnost.

Tretji največji operater stacijonarne telefonije na svetu, španska Telefonica je izbrala Corinexov AV200 Powerline za implementacijo videa pri svojih uporabnikih. AV200 Powerline bo uporabljen za prenos slike od ADSL modema do televizije (set-top-box), preko napajanja 220V. Preberite izjavo za javnost.

Leave a Reply